Logo Sinterklass in Den Haag

Huisregels

Huisregels Sinterklaasintocht Den Haag

Om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie een aantal regels opgesteld. Bij het betreden van de evenementenlocatie gaat de bezoeker automatisch akkoord met de huisregels en verplicht zich tot de opvolging daarvan.

Opvolgen van aanwijzingen en instructies

Aanwijzingen en instructies van het (beveiligings-)personeel dienen direct opgevolgd te worden.

Zerotolerance drugsbeleid

Bij dit evenement geldt een zerotolerance beleid. Het is verboden om tijdens het evenement drugs of lachgas te gebruiken, bezitten en/of verhandelen. Bij de constatering hiervan zal de bezoeker van het evenemententerrein worden verwijderd en kan de bezoeker mogelijk aan de politie worden overgedragen.

Het is verboden het evenemententerrein onder invloed van drank, drugs en/of lachgas te betreden.

Gedrag

Agressief gedrag, ongewenste intimiteiten, beledigende en/of discriminerende uitlating tegenover personeel, betrokken en/of andere bezoekers worden niet getolereerd.

Controle

Iedere bezoeker kan bij het betreden van het evenement worden gecontroleerd door een veiligheidsmedewerker. Het is toegestaan om te verzoeken de controle door een medewerker van hetzelfde geslacht uit te voeren. Het volledig weigeren van de controle heeft tot gevolg dat de toegang zal worden geweigerd. Deze controle is ingesteld om alle bezoekers, gasten, medewerkers en deelnemers in verband met de algemene veiligheid te beschermen.

Verboden voorwerpen

Het is verboden om het evenement met het volgende te betreden: softdrugs, harddrugs, lachgas, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, slag-, steek, vuur-, of stootwapens of andere voorwerpen die als wapen zouden kunnen worden aangewend, voorwerpen die de veiligheid, gezondheid en/of welzijn van de bezoekers negatief kunnen beïnvloeden, spuitbussen, vuurwerk en fakkels.

Diefstal en verlies

Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor hun spullen. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, vernieling en/of kwijtraken van spullen. De organisatie adviseert om geen waardevolle spullen mee te nemen naar het evenement.

Foto-, video- en geluidsopnamen

Eenieder die het evenement bijwoont geeft toestemming voor het maken van foto-, video- en geluidsopnamen waar de bezoeker mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden.

Handel en verkoop

Sinterklaas in Den Haag werkt met een vaste groep vrijwilligers die zich tijdens de intocht inzetten als figurant. Alleen figuranten die zijn aangesloten bij de officiële intocht en organisatie mogen deelnemen. Figuranten die niet zijn aangesloten kunnen verwijderd worden als zij zich niet houden aan de gedragsregels of gevolg geven aan gegeven aanwijzingen.

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming van de organisatie op en/of rondom het evenemententerrein en de parkeerplaatsen, handelswaren te verkopen en/of te koop aan te bieden.

Het verspreiden van folders en flyers op en/of rondom het evenemententerrein en de parkeerplaatsen is niet toegestaan, tenzij er schriftelijke toestemming is verleend door de organisatie.

EHBO

Tijdens het evenement is er gecertificeerd EHBO-personeel aanwezig. Bezoekers kunnen bij hen terecht voor kleine dingen zoals een pleister of voor ernstige ongevallen. Daarnaast zullen de EHBO-medewerkers de bezoekers nauwlettend in de gaten houden op onwel wording of ongeregeldheden. Volg te allen tijde de instructies op van onze medewerkers en hulpverlenende instanties. Bij eventuele calamiteiten adviseert de organisatie om rustig te blijven en contact op te nemen met de beveiliging of organisatie.

Eigen risico

Het bezoeken van het evenement geschiedt op eigen risico. De organisatie, dan wel de medewerkers die voor de organisatie werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel en/of materiële schade die de bezoeker(s) van het evenement mochten ondervinden.

Voorwerpen en objecten

Het is verboden om podia, tenten, bouwwerken, hekwerk of andere objecten op het evenemententerrein te beklimmen. Daarnaast is het niet toegestaan om voorwerpen en/of objecten van het evenemententerrein mee te nemen.

Overige situaties

In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie is hieromtrent bindend. Bij het niet naleven van de huisregels zal de toegang worden geweigerd/ontzegd. Indien de toegang wordt geweigerd/ontzegd dient het evenement direct te worden verlaten door de betrokkene(n). Iedere bezoeker wordt geacht zich op de hoogte hebben gesteld van de huisregels. Mochten er vragen en/of onduidelijkheden zijn naar aanleiding van de huisregels dan dient men zich te wenden tot de organisatie.

De Vrienden van Sinterklaas

Copyright © 2024 - DB Evenementen