Logo Sinterklass in Den Haag

De vrienden van Sinterklaas

Word vriend van de Sint!

De vrienden van Sinterklaas zorgen er ieder jaar voor dat de rijtoer, vanaf de haven naar het Haagse centrum, er weer prachtig uitziet. Sinterklaas is op zoek naar meer ‘vrienden’. Dit kan door middel van financiële steun maar ook door bijvoorbeeld het afnemen van een praalwagen met daarop het logo van jouw organisatie of het uitdelen van giveaways. Mocht je zelf leuke ideeën hebben dan staan we daar uiteraard voor open!

Vol verwachting klopt ons hart

Vol verwachting klopt ons hart voor de feestelijke binnenkomst van de Pakjesboot in de haven van Scheveningen en Den Haag op zaterdag 16 november 2024.

Ook dit jaar kijken wij uit naar een prachtige intocht, met duizenden blije gezichten in de drukbezochte haven. Tijdens de daaropvolgende rijtoer zullen Sinterklaas en zijn gevolg weer de sfeervolle straten van Den Haag aandoen. Vorig jaar stonden er zo’n 200.000 enthousiaste kinderen en hun families langs de route om de Sint een warm welkom te heten. 

Dit jaarlijkse feest is mede mogelijk dankzij de 'Vrienden van Sinterklaas'. Door de betrokkenheid en steun van de vrienden van de Sint kan de organisatie elk jaar weer dit kinderfeest tot een groot succes maken. Door bijvoorbeeld deel te nemen aan de rijtoer, het zichtbaar zijn in de haven en vele andere vormen van ondersteuning kan de rijtoer versierd worden met kleurrijke voertuigen, vrolijke uitdeeltjes en enthousiaste figuranten.

Sponsormogelijkheden

Als 'Vriend van Sinterklaas' kan je met jouw bedrijf een boodschap op een unieke manier onder de aandacht brengen in de haven en de winkelstraten. Met jullie bijdrage en de hulp van honderden vrijwilligers maken we de intocht nog spectaculairder, zodat zowel kinderen als volwassenen er volop van kunnen genieten.

Via onderstaande knop vind je ons PDF met alle sponsormogelijkheden. Wij denken graag mee over de opties om een unieke experience te creëren. Mocht je interesse hebben om Vriend van de Sint te worden, dan sparren wij graag met je verder! 

Wij hopen jullie te zien op zaterdag 16 november. Samen met jullie maken we er een fantastisch kinderfeest van.

Wij zijn te bereiken via info@sinterklaasindenhaag.nl of 070 3072900.  

De Vrienden van Sinterklaas

Druk op het logo om de case van het sponsorbedrijf te lezen!
Copyright © 2024 - DB Evenementen